Home
Programma 2018
Verslagen 2017
Het bestuur
Jubileumboekje
Lid worden
Interessante links
Contact
Sitemap

Het weekeinde op Atlanta bij Geleen

Een aantal van ons die naar Frankrijk gingen waren eerst bij Atlanta aanbeland in afwachting van de benzine-situatie in Frankrijk. Gelukkig ging dat goed. Maandags zijn we van een NAT Nederland vertrokken naar een NAT Frankrijk. Ondanks dat we veel regen hebben gehad was het gezellig en hebben we een mooie tijd gehad. Na 15 dagen zijn we weer vertrokken met bestemming Atlanta.
In de stromende regen kwamen we de 2e dag weer aan op Atlanta. Snel alles op zijn plaats gezet en luifel op. Leuk om 2 nieuwe paren te ontmoeten, m.n. Wil en Nol van der Burg en Corrie en Piet Wals.
Na de opening van het weekend hebben we ’s-avonds in de kantine spelletjes gedaan. Het Keezenspel was een succes.

Zaterdags zijn we met de auto met zijn allen naar hetThermenmuseum geweest in Heerlen. Hier vindt u de geschiedenis van een 2000 jaar oud Romeins badhuis. Over dit badhuis is het museum gebouwd. En alle gevonden voorwerpen zijn daar ook uitgestald. Interessant om te zien. Door de regen weer terug, waar ons een heerlijke maaltijd stond te wachten. Met zijn allen hebben we deelgenomen aan het asperges-diner wat Atlanta organiseerde. Het was heerlijk en wat zijn we verwend.

 

De route vinden 

 


Zondag was het Vaderdag dus kregen we koffie met gebak, daarna zijn we vertrokken op de fiets naar Limbricht voor de Schuttersfeesten, waarin Jan de beheerder van de camping een belangrijke rol in had. Heel mooi uitgerust in zijn uniform zagen we hem al lopen op de camping. Het weer zat mee die dag en we hebben niet alleen genoten van de fietstocht maar ook van de hele optocht van alle (ongeveer 15) schuttersverenigingen die meeliepen. Dit was zo’n lange optocht dat voor de laatste vereniging de hoek om ging, de eerste vereniging al weer bijna terug was van het rondje door het dorp. Heel leuk om te zien. Mooie uniformen en kostuums en vooral de partner van de schutterskoning, soms beeldschoon. Na afsluiting van het weekend en de happy-hour hebben we met zijn allen pannenkoeken gebakken zoals gebruikelijk. Waarna de meeste van ons maandags weer naar huis gingen. Al met al, weer een leuk en gezellig weekend.

Gerard

 

to Top of Page

NATOUR | info@natour.nl