Home
Programma 2019
Verslagen 2018
Het bestuur
Natour 30 jaar
Jubileumboekje
Lid worden
Interessante links
Contact
Sitemap

 Natourweekend op de Bargerhoek van 4 t/m 6 augustus.
  Bij de verenging “Niks um ’t lief”

 

Heel bijzonder was het, dat  alle leden die zich hadden opgegeven voor het weekend, allemaal al op woensdag aanwezig waren dat was nog niet eerder voorgekomen.

Op donderdag avond hadden een aantal leden van "niks um 't lief" een maaltijd bereid waar wij allemaal aan hebben deelgenomen. Het was een gezellige hapening.  Dit was het menu !!!

                      Bargerhoek Verrassingsmenu
                               Bargerhoeksoep
                             Kip "niks um ' t lief"
                                       ijsklets

Op vrijdag was er markt in Emmen, dus met z'n allen op de fiets naar de markt, maar wel eerst lekker koffie met gebak. Daarna ging iedereen op eigen gelegenheid door de stad, gezamenlijk zijn we terug gefietst naar de camping. Om 4 uur was de opening, onder het genot van een drankje en een hapje,waarbij Rina en Bram  (die het weekend organiseerden) het programma bekend maakten.
Zaterdagochtend eerst gezamenlijk koffie drinken, dan op de fiets richting Holsloot naar camping "Uilenbergh" een SVR camping (waar Bram en Rina elk jaar komen), waar we koffie en heerlijke appeltaart genuttigd hebben en na een flinke regenbui en de lunch,  zijn we naar Veenoord gefietst naar het " Van Goghhuis" voor een rondleiding, de gids wist interessante dingen over Vincent v. Gogh te vertellen. In dat huis (vroeger was het een pension) was het kamertje dat Vincent huurde, nog te bezichtigen met bed en stoel zoals wij het van zijn schilderij kennen.

 

   

 
Vandaar langs de supermarkt voor de boodschappen en dan terug op de camping nog een gezellig uurtje, met aansluitend lekker eten.

Zondagochtend gezamenlijk koffie drinken met de leden van "niks um 't lief",  daarna op de fiets voor een mooie fietstocht over het "ijstijd pad" daar liggen nog erg veel grote stenen.

 

Onderweg geluncht bij een schutsluis, wat altijd leuk is om naar te kijken vooral als het water niveau
 heel verschillend is.
Eind van de middag was de afsluiting van het weekend met de overhandiging van ons aandenken (het schilderijtje). Traditiegetrouw hebben we daarna pannenkoeken gebakken en 's avonds nog gezellig een spelletje molka gespeeld.


Rina en Bram bedankt, het was weer een leuk weekend.

Ine en Jan

to Top of Page

NATOUR | info@natour.nl