Home
Programma 2020
Verslagen 2019
Posthoek
Nieuw Moscou
De Buorkerij
Ammoniet
Het bestuur
Natour 30 jaar
Jubileumboekje
Lid worden
Interessante links
Contact
Sitemap

 WEEKEINDE OP NIEUW MOSCOU VAN 21 T/M 23 JUNI 2019

 

Hallo allemaal, zoals afgesproken zou ik het verslag doen van het jubileum kampje. De weergoden had ik gevraagd om mooi weer en daar hebben we met volle teugen van genoten. Maar niet alleen het weer was ons een grote verrassing, wat heeft de feestcommissie haar best gedaan .  INE ,  JOKE ,  WIL   Chapeau. 

Vrijdag  opening met een lekkere traktatie van onze jarige voorzitter Hans. Aansluitend de muzikale quiz door Walter geleid en verzorgd.                                                                      Dat was nog even flink aanpakken WIE  WAS DAT OOK WEER die dat liedje zong. Het was een ware happening.                                                                                          

Zaterdag koffie  met tompoes van iemand die dat jaar 60 jaar getrouwd is.( red. dat waren natuurlijk Loeke en Pieter)

 Gaan we nog fietsen ?  Ja naar het Wemme museum met rondleiding,leuk daar stond de koffie met wemmekoek al klaar en in de tuin konden we onze lunch nuttigen.                  

We hebben in twee groepen een leuke rondleiding gehad.                                Om16,00 uur was het borrel tijd met weer een traktatie nu ijs met slagroom, lekker van  Rina en Bram zij zijn 50 jaar getrouwd.

En natuurlijk met z’n allen in het zwembadje.

 

 

En om 18,00 uur waar halen ze het allemaal vandaan de gezamenlijke maaltijd die iedereen heeft samen geknutseld,dat was smikkelen.

 

 

Na het eten als we nu eens een spelletje gaan doen het regent toch niet, nou dat was een gezellig door elkaar geloop maar …wie haalt de meeste punten ???

Zondag in het restaurant een ontbijt wat goed verzorgd was (hoefden we zelf niet af te wassen) dat komt goed uit.

Op het fietsje naar de picknick stop bij het meertje.

En dan komt de sluiting, NOGMAALS  Ine – Joke –Wil  bedankt voor de indeling en verzorging van ons dertig jarig NATOUR jubileum. 

En nu pannenkoeken bakken en eet smakelijk,                

                                            Pieter en Loeke

to Top of Page

NATOUR | info@natour.nl